Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés 1 hónapra

2022. január 13. - Encsev Valentin

Mi az a hosszú távú autóbérlés?

A hosszú távú bérleti szerződéssel, más néven operatív lízinggel Ön egy előre kiszámítható, fix havi összeget fizet. Ezért az összegért számos szolgáltatást tudunk nyújtani, hogy Ön a vállalkozására koncentrálhasson.
Hogyan működik?
Szinte pontosan úgy működik, mint bármely más bérleti szolgáltatás: Ön egy fix havi díjat fizet az Ön által választott hosszú távú bérleti járműért.
Milyen szolgáltatásokat kínálunk?
24 órás segítségnyújtási szolgáltatás Ingyenes csereautó Országos autópálya-matrica 24 órás helyszíni autóbérlés Autókarbantartás/adminisztráció/

Mennyi ideig tart egy hosszú távú autóbérlés?


A legtöbb esetben van egy minimális időtartam, amely után hosszabb időre bérelhet autót. A minimális időszak általában 1 hónap, a hosszú távú autóbérlés maximális időtartama pedig 12 hónap, azaz 1 év.

Fontos megjegyezni, hogy a hosszú távú autókölcsönzés időtartama nagyban befolyásolja a havi bérleti díj összegét. Minél hosszabb időre bérli az autót, annál kevesebbet kell fizetnie havonta.

Miért éri meg a hosszú távú autóbérlés?

Ha nem szeretne sok pénzt fektetni saját autó vásárlásába, és hosszabb időre biztonságosan szeretné használni a bérelt autót, személygépkocsit vagy kisbuszt, akkor egy több hónapos hosszú távú bérlés igazán kifizetődő lehet. A bérautók szezonálisan felkészítettek és rendelkeznek a szükséges tartozékokkal.

Ha hosszabb időn keresztül szervizelteti autóját, és munkálatokat végeznek rajta. Ez általában karosszéria-, alváz- és üregvédelmet, lakatosmunkát, karosszéria- és motorfelújítást foglal magában, ami akár több hónapig is eltarthat. Annak érdekében, hogy ez idő alatt ne kelljen a tömegközlekedésre hagyatkoznia, bevezettük állandó bérautó szolgáltatásunkat.

Lehet, hogy balesetet szenvedett a járművével, és a biztosító fizeti az Ön által használt bérautót, amíg a biztosító szervizében meg nem javítják a kárt. Ez egy jövedelmező megoldás, mert szinte ingyen bérelhet autót, mivel költségként elszámolhatja.

Az autót addig bérli, amíg szüksége van rá. Ezért az autó bérlése már önmagában is megéri, mert nincs elhasználódás és nincsenek rendszeres szervizköltségek. Azoknak, akiknek a munkája miatt rendszeresen vagy hosszabb időre más országokba vagy távoli területekre kell utazniuk, megéri autót bérelni, mert pontosan azt az autót bérelheti hosszú távra, amire szüksége van.

Emellett kiválaszthatja a szükséges jármű méretét és típusát is. Ha nagyobb járműre van szüksége, válasszon nagyméretű járművet, ha kis városi járgányra van szüksége, válasszon kisebb járművet, amely tökéletesen alkalmas a városba, és kiváló üzemanyag-takarékossággal rendelkezik.

Akár egy kisautóra van szüksége a városba, akár egy kényelmes nagy szedánra a hosszabb külföldi utazásokhoz, nálunk megtalálja a megfelelő modellt, amellyel bárhová biztonságosan és az Ön igényeinek megfelelően eljuthat. Kiváló minőségű és megbízható autóbérlési kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Hosszú távú autóbérlés garanciával.

Még adót és biztosítást sem kell fizetnie, mivel a bérlésen kívül más költség nem merül fel. Ha használt autót vásárol, akkor azt át kell regisztráltatnia, eredetvizsgálatot kell végeztetnie, ki kell fizetnie az átírási költségeket, a biztosítást és az adót. Ezek akár több százezer forintra is rúghatnak.

Mire kell figyelni ha tartósan autót bérel?

  • Milyen korú és milyen felszereltségű autót kínálnak pontosan
  • Milyen úthasználati jogosultságokat biztosítanak a cégautó adó mértékének és negyedévenkénti bevallásának tisztázása
  • Mennyi kilométerhasználatot tartalmaz az ár és
  • Mennyi a túlfutás költsége pontosan
  • Milyen asszisztenciát biztosítanak korlátozott vagy feltétel nélküli és idejű a csereautó biztosítása hogyan működik a gyakorlatban a szervizelés és a gumicsere

Hosszútávú autóbérlés 1 hónaptól akár 1 évig

  • Fix idejű és/vagy költségkeretű projekteken dolgozik?
  • Problémát okoz erre az időszakra a mobilitás?
  • Nem tudja pontosan, mennyi időre van szüksége autóra? 
  • Nem tud vagy nem akar saját maga finanszírozni egy autót erre az időszakra?
  • Nem akar autót vásárolni a kollégájának próbaidőre?
  • Megrendelte az autót, de csak 3-6 hónap múlva érkezik meg?
  • A céges autója lerobban, de másnap vagy akár azonnal szüksége van egy autóra? Nem mindig ugyanolyan méretű autóra van szüksége?
  • Nincs ideje várakozni a szervizben vagy a gumikereskedésben?
  • Nem tudja vagy nem akar foglalkozni azzal, hogyan kell kezelni egy biztosítási kárigényt, hogyan működik a kárigénylési folyamat, mennyit kell megtérítenie a biztosítónak a kárért?


Ha viszonylag rövid vagy kiszámíthatatlan ideig - egy hónaptól négy évig - van szüksége autóra, és van rá keret, még akkor is, ha ezen időszakon belül kisebb vagy nagyobb autóra szeretné cserélni, és fix, kiszámítható költségekre, valamint a klasszikus autókölcsönzés minden kényelmére vágyik, akkor mi lehetünk a legésszerűbb megoldás az Ön számára.   

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1916812140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása