Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

BMW bérlés Rákosfalva

2018. október 08. - Encsev Valentin

BMW bérlés Rákosfalva

Autókölcsönzés Rákosfalva területén olcsón, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Rákosfalva Rákosfalva körzetében elérhető bérelhető autóink között fellelhetők pl. a következő modellek (az éppen kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között a következő képre klikkelve válogathat. olcsó bérautó Rákosfalva

Miért béreljen autót Rákosfalva környékén a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő praktikus dolgokban részesül:

  1. Gyorsan, máris bérelhető járműveket kínálunk. Mindig törekszünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető autónk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen szemügyre veszi, és ha valamiért nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Megbízható bérautók. A kocsikat rövid időközönként állagmegóvásban részesítjük és átnézzük, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
  4. Komfortos gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb kocsikat is.
  5. Ha igényli bérautóját Rákosfalva övezetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Kedvező árú autóbérlés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is elvihetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy lemosva adja vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

luxusautó bérlés Rákosfalva

Hogyan vehetem át a bérelt autót Rákosfalva övezetében?

Az autóbérlés menete az alábbiak szerint alakul:

  1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi elbírálás után letétet ad, és távozhat a kocsival.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, olvassa el az alábbi Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy kimerítő információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A korrekt tájékoztatás érdekében azt kell mondanunk, hogy attól függ. A következő esetekben érheti meg a bérautó:

  • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal el kellene intéznie valamit.
  • Ha vidékre kell eljutnia, de a csomagok vagy a kényelem miatt nem akar busszal vagy vonattal utazni.
  • Ha egy rövid időre nagyobb csomagtérrel rendelkező kocsit szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell kötelezőt fizetnie.

autóbérlés Rákosfalva azonnal

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), ha viszont mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető jármű? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen iratok kellenek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

pick up bérlés Rákosfalva Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Van, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható. Kell akkor fizetni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, ellenkező esetben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót kölcsönözni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése szezonális, többnyire tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Bérelhető jármű másvalakinek is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés Rákosfalva kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően képzelhető el. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Természetesen megoldható, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Rákosfalva? Rendszeres igény, igényei alapján adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen az autó kinézésekor? Az autóbérlés díján kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elég hely legyen a csomagok számára. kocsik olcsón Rákosfalva Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes megbeszélés során dől el. Gyermekülés rendelkezésre áll? Igen, viszont gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne autót kölcsönözni Rákosfalva övezetében, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr4914289621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása