Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Vonóhorgos autóbérlés Kiszugló

2018. október 08. - Encsev Valentin

Vonóhorgos autóbérlés Kiszugló

Autóbérlés Kiszugló területén kedvező áron, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is adunk az autó mellé, és bérelhet luxusautót esküvőre is. A következő kép megnyomásával mobiltelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Kiszugló Kiszugló környékén kérhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi típusok (az éppen kölcsönözhető járművek listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérelhető autóink között a következő fényképre klikkelve böngészhet. autóbérlés hosszú távra Kiszugló

Miért kölcsönözzön kocsit Kiszugló régiójában a Rossorentnél?

Ha nálunk bérel autót, a következő praktikus dolgokban részesül:

  1. Villámgyorsan, rögtön vihető járműveket szolgáltatunk. Kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan elérhető legyen bérelhető autónk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket élőben is megtekinti, és ha valamiért nem nyeri el a tetszését, meggondolhatja magát.
  3. Biztonságos autópark. Járműveinket folyamatosan szervizeljük és átnézzük, hogy Ön kellemesen használhassa őket.
  4. Extrákkal telepakolt autók. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de kérésére biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
  5. Ha szeretné bérautóját Kiszugló körzetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
  7. Nincsenek rejtett költségek. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
  8. Kívánsága szerint, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

bérelhető autó Kiszugló

Hogyan történik a bérautó átvétele Kiszugló régiójában?

Az autóbérlés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
  3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és távozhat a kocsival.

Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, akkor kérjük, tekintse meg a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy választ kap azonnal, vagy részletes tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A szavahihető tájékoztatás végett azt kell mondanunk, hogy attól függ. Az alábbi esetekben jól jöhet a bérautó:

  • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal szüksége lenne autóra.
  • Ha vidékre kell eljutnia, de a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem szeretne busszal vagy vonattal menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező kocsit szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.

Hosszútávú autóbérlés Kiszugló

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha lerobban a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. téli-nyári gumi), amennyiben mégis cserben hagyná az autó a kölcsönzés ideje alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW  Kiszugló Van-e korhatár autóbérlésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Milyen költséggel kell számolni, ha valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem kérünk takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése eléggé idény jellegű, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ilyenkor bérelhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben betöltötte a 21. életévét, illetve ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Autóbérlés Kiszugló kaució nélkül? A kaució nélküli autóbérlés nem érhető el bárki számára, hanem egyedi elbírálás alapján képzelhető el. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Igen, vállaljuk, hogy biztosítjuk Önnek a kölcsönzött kocsit Ferihegy 2-re. Esküvői autóbérlés Kiszugló? Rendszeres igény, igényei alapján szolgáltatunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a jármű foglaláskor? A bérlés árán kívül gondoskodjon arról, hogy okvetlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. 7 személyes autó bérlés Kiszugló Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is utazhatok? Az ilyen igény személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, viszont gyermekülés igényét előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha veszélytelen módon, rövid időn belül kíván autót bérelni Kiszugló területén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr7414289601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása