Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Autó tartós bérlet árak Istvánmező

2018. október 08. - Encsev Valentin

Autó tartós bérlet árak Istvánmező

Autókölcsönzés Istvánmező vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is adunk az autó mellé, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével mobiltelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Istvánmező

Istvánmező területén igénybe vehető kölcsönautóink között előfordulnak pl. az alábbi típusok (az éppen bérelhető autók listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között az alábbi fotóra kattintva válogathat. autóbérlés Istvánmező olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Istvánmező körzetében nálunk?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi nagyszerű szolgáltatásokat kapja:

  1. Villámgyorsan, egyből vihető kocsikat szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető kocsink!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat személyesen megszemléli, amennyiben valamiért nem nyeri el a tetszését, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. A kocsikat rövid időközönként szervizeljük és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön kellemesen használhassa őket.
  4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
  5. Ha igényli a kölcsönzött járművet Istvánmező területén elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
  6. Nem drága bérautó kölcsönzés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Istvánmező

Hogyan vehetem át a bérelt autót Istvánmező régiójában?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi megállapodástól függően letétet ad, és viheti az autót.

Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, arra bátorítjuk, hogy fussa át a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő információkért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles tájékoztatás végett be kell vallani, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben jól jöhet a bérautó:

  • Ha szerelőnél van kocsija, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
  • Ha messzire utazik, azonban a fuvarozandó poggyász vagy a komfortérzet miatt nem szeretne tömegközlekedéssel utazni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező autót szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

Hosszútávú autóbérlés Istvánmező

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi van akkor, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. rendszeresen szervizelés), amennyiben mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető autó? Igen, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát az igényei szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

Mercedes bérlés Istvánmező Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán tekinthető meg. Milyen költséggel kell számolni, ha nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található költséget kell a végszámlához írni. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, azonban a robogó kölcsönzése szezonális, többnyire tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, és ebben az időszakban elérhető is nálunk. Bérelhető kocsi egy megbízónak is? Igen, amennyiben elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Kaució nélküli autóbérlés? A kaució nélküli autóbérlés nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint lehetséges. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Lehetőséget biztosítunk, hogy átadjuk Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Istvánmező? Van ilyen szolgáltatásunk, igényei alapján adunk a kocsi mellé sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a jármű kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy biztosan elegendő hely legyen a csomagok számára. csereautó Istvánmező Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival más országba is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dől el. Gyermekülés elérhető? Nincs akadálya, azonban gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   Ne feledje, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt kíván járművet bérelni Istvánmező területén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1114289593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása