Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Olcsó autóbérlés XIV. kerület

2018. október 08. - Encsev Valentin

Olcsó autóbérlés XIV. kerület

Bérautó XIV. kerület vonzáskörzetében olcsón, gyakorlatilag azonnal vihető autók, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és bérelhet luxusautót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével mobiltelefonról azonnal hívhat is minket! autóbérlés telefonon XIV. kerület XIV. kerület övezetében igénybe vehető bérautóink között előfordulnak pl. a következő modellek (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Kölcsönautóink között a következő képre kattintva böngészhet. autóbérlés hosszú távra XIV. kerület

Miért kölcsönözzön autót XIV. kerület környékén a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő előnyöket élvezheti:

  1. Villámgyorsan, rögtön kölcsönözhető járműveket kínálunk. Kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető kocsink!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen megtekinti, és ha valamiért nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Megbízható bérautók. Járműveinket folyamatosan szervizeljük és átnézzük, hogy Ön nyugodtan használhassa őket.
  4. Komfortos gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
  5. Kívánsága szerint a kibérelt személyautót XIV. kerület vonzáskörzetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Megfizethető bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is bérelhetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit teletankolva viheti el, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
  8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

autó tartós bérlet XIV. kerület

Hogyan történik a bérautó átvétele XIV. kerület vonzáskörzetében?

Az autóbérlés folyamata az alábbiak szerint alakul:

  1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében letétet ad, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy részletes információkért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles felvilágosítás végett azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben érheti meg a kölcsönautó:

  • Ha szervizben van kocsija, és nincs kitől kölcsön kérni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
  • Ha távoli célpontba kell eljutnia, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

Hosszútávú autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. rendszeresen szervizelés), amennyiben mégis cserben hagyná az autó a kölcsönzés ideje alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető jármű? Így van, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen iratok kellenek a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW  XIV. kerület Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában olvasható. Kell akkor fizetni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjszabás érvényes. Lehet-e robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése általában a jó időhöz kötődik, inkább a nyári hónapokban keresik az ügyfeleink, és ebben az időszakban elérhető is nálunk. Bérelhető kocsi egy megbízónak is? Csak akkor, ha betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Ez a lehetőség nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Esküvői autóbérlés XIV. kerület? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a jármű kiválasztásakor? A kölcsönzés költségein kívül figyeljen rá, hogy mindenképpen elég hely legyen az utasok számára. személygépkocsi bérlés XIV. kerület Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés autóbérléskor? Igen, de gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne járművet bérelni XIV. kerület területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr4314289479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása