Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Kiadó autó Herminamező

2019. szeptember 28. - Encsev Valentin

Kiadó autó Herminamező

Bérautó Herminamező vonzáskörzetében olcsón, bérlés kis átfutási idővel, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, szükség esetén, sofőrt is adunk az autó mellé, és bérelhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fotó megérintésével mobiltelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Herminamező Herminamező régiójában elérhető bérelhető autóink között fellelhetők pl. a következő típusok (az aktuálisan kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérautóink között az alábbi fotóra kattintva válogathat. autóbérlés Herminamező olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Herminamező körzetében a Rossorentnél?

Ha nálunk bérli járművét, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

  1. Gyorsan, máris vihető járműveket biztosítunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető járművünk!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket élőben is átnézi, abban az esetben, ha valamiért mégsem szimpatikus Önnek, meggondolhatja magát.
  3. Biztonságos autópark. Autóinkat folyamatosan állagmegóvásban részesítjük és átnézzük, hogy Ön biztonságosan utazhasson.
  4. Kényelmes kocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de kérésére biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
  5. Ha igényli a kibérelt személyautót Herminamező övezetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Nem drága autóbérlés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap díjért is kikölcsönözhetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. A kocsit üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
  8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

olcsó robogó bérlés Herminamező

Hogyan vehetem át a bérelt autót Herminamező vonzáskörzetében?

Az autóbérlés menete az alábbiak szerint alakul:

  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Megbeszélésünk függvényében leteszi a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, hasznosnak találhatja, és fussa át az alábbi Gyakori kérdéseket, mert valószínű, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy részletes információkért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A korrekt felvilágosítás végett be kell vallani, hogy attól függ. Az alábbi esetekben érheti meg a kölcsönautó:

  • Ha javítóműhelyben van kocsija, és egy autó van a családban, de sürgősen szüksége lenne autóra.
  • Ha vidékre utazik, azonban a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező kocsit szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell kötelezőt fizetnie.

Hosszútávú autóbérlés Herminamező

Autókölcsönzés gyakran feltett kérdések

Mi van akkor, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. rendszeresen szervizelés), de ha mégis lerobbanna valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető autó? Így van, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát egyéni kívánsága szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

gépkocsi bérlés Herminamező Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található. Mennyit kell fizetni, amikor bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, ellenkező esetben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában lévő díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, azonban a robogó bérlése eléggé idény jellegű, többnyire a nyári hónapokban van rá igény, ilyenkor bérelhető is nálunk. Bérelhető kocsi másvalakinek is? Igen, ha elmúlt 21 éves, illetve rendelkezik a megfelelő papírokkal. Milyen módon lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Kaució nélküli autóbérlés? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem egyedi elbírálás alapján képzelhető el. Autóbérlés Budapest reptér? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót Ferihegy 2-re. Esküvői autóbérlés Herminamező? Rendszeres igény, kívánsága szerint szolgáltatunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a kocsi kiválasztásakor? A kölcsönzés költségein kívül figyeljen rá, hogy kétséget kizáróan elegendő hely legyen az utasok számára. csereautó Herminamező Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is mehetek? Az ilyen igény személyes megbeszélés során dönthető el. Gyermekülés autóbérléskor? Igen, azonban gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha megbízhatóan, akár néhány perc alatt szeretne járművet bérelni Herminamező régiójában, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1914289557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása