Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Tartós bérlet autó Törökőr

2018. október 08. - Encsev Valentin

Tartós bérlet autó Törökőr

Bérautó Törökőr régiójában megfizethető bérleti díjért, gyors ügyintézés, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fotó megérintésével okostelefonról azonnal hívhat is minket! autóbérlés telefonon Törökőr Törökőr körzetében kérhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi modellek (az aktuálisan kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között a következő fényképre kattintva böngészhet. olcsó autókölcsönzés Törökőr

Miért béreljen autót Törökőr régiójában nálunk?

Ha tőlünk bérli járművét, az alábbi előnyöket élvezheti:

  1. Gyorsan, rögtön bérelhető autókat biztosítunk. Roppant lényegesnek tartjuk, hogy legyen szabad, elvihető autónk!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy bérautóinkat személyesen átnézi, és ha bizonyos szempontból nem nyeri el a tetszését, visszavonulót fújhat.
  3. Biztonságos autópark. Autóinkat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön biztonságosan vezethessen.
  4. Kényelmes gépkocsik. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de kérésére biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
  5. Szükség esetén a kibérelt személyautót Törökőr régiójában akár házhoz is szállítjuk.
  6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is elvihetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót teletankolva adjuk át, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva juttassa vissza.
  8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

olcsó robogó bérlés Törökőr

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Törökőr övezetében?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:

  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi elbírálás után letétet ad, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő információkért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt tájékoztatás céljából be kell vallani, hogy attól függ. A következő esetekben hozhatja be az árát a bérelt gépkocsi:

  • Ha szerelőnél van járműve, és nem tud máshonnan szerezni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
  • Ha messzire kell eljutnia, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
  • Ha egy rövid időre tágasabb utastérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

személyautó bérlés Törökőr

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. olajcsere), de ha mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés hosszát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

pick up bérlés Törökőr Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Milyen költséggel kell számolni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán lévő díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Kölcsönözhető kocsi más számára is? Igen, amennyiben elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik számunkra. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Kaució nélküli autóbérlés? A kaució nélküli autóbérlés nem minden esetben jár, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Természetesen megoldható, hogy elvisszük Önnek a bérautót a reptérre. Esküvői autóbérlés Törökőr? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint adunk a kocsi mellé sofőrt is. Mire érdemes figyelni az autó kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elég hely legyen a csomagok számára. automata autóbérlés Törökőr Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, azonban gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   A lényeg, ha megbízhatóan, gyorsan kíván járművet bérelni Törökőr környékén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr3014289613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása