Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Bérelhető autó Nagyzugló

2019. szeptember 28. - Encsev Valentin

Bérelhető autó Nagyzugló

Autóbérlés Nagyzugló környékén olcsón, bérlés kis átfutási idővel, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, ha kéri, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és bérelhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fénykép megnyomásával okostelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonszám Nagyzugló Nagyzugló környékén elérhető bérautóink között előfordulnak pl. az alábbi típusok (az éppen kölcsönözhető járművek listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Mercedes, Mitsubishi, Mazda. Bérelhető autóink között a következő képre kattintva válogathat. autóbérlés Nagyzugló olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Nagyzugló övezetében nálunk?

Ha nálunk bérel autót, a következő nagyszerű szolgáltatásokat kapja:

  1. Gyorsan, pillanatok alatt vihető autókat biztosítunk. Mindig törekszünk arra, hogy legyen szabad, kölcsönözhető kocsink!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat telephelyünkön is megszemléli, és ha valamiért mégsem szimpatikus Önnek, meggondolhatja magát.
  3. Biztonságos bérautók. Járműveinket rövid időközönként karban tartjuk és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön biztonságosan vezethessen.
  4. Jól felszerelt autók. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk ennél nagyobb kocsikat is.
  5. Ha szeretné bérautóját Nagyzugló vonzáskörzetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
  6. Kedvező árú bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
  7. Nincsenek rejtett költségek. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, teletöltve is kérjük vissza. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva adja vissza.
  8. Kívánsága szerint, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Nagyzugló

Hogyan vehetem át a bérelt autót Nagyzugló körzetében?

Az autókölcsönzés menete a következőképpen alakul:

  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Egyedi megállapodástól függően megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, olvassa el a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A szavahihető informálás céljából be kell vallani, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben lehet jó megoldás a bérautó:

  • Ha szervizben van autója, és nem tud máshonnan szerezni, de azonnal el kellene intéznie valamit.
  • Ha távoli célpontba utazik, de a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem szeretne tömegközlekedéssel menni.
  • Ha egy rövid időre nagyobb utastérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.

tartós bérlet autó Nagyzugló

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha leáll menet közben a bérautó? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. olajcsere), amennyiben mégis lerobbanna a kölcsönzés ideje alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető gépkocsi? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés hosszát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

Mercedes bérlés Nagyzugló Létezik előírt korhatár az autókölcsönzésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán tekinthető meg. Mennyit kell fizetni, ha a bérlés ideje alatt koszos lett az autó? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót bérelni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése eléggé idény jellegű, inkább májustól szepremberig van rá igény, és ebben az időszakban bérelhető is nálunk. Kölcsönözhető autó más számára is? Igen, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és rendelkezik a megfelelő papírokkal. Milyen módon lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Igen, vállaljuk, hogy elvisszük Önnek a kölcsönzött kocsit a repülőtérre. Esküvői autóbérlés Nagyzugló? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, ha kéri, szolgáltatunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a kocsi foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül menjen biztosra, hogy feltétlenül elegendő hely legyen az utasok számára. menyasszonyi autó bérlés Nagyzugló Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval külföldre is mehetek? Az ehhez hasonló megkeresés személyes megbeszélés során dől el. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, viszont gyermekülés igényét előre kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha veszélytelen módon, gyorsan kíván járművet bérelni Nagyzugló környékén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr2214289605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása