Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Tartós autóbérlés Zugló

2018. október 08. - Encsev Valentin

Tartós bérlet autó Zugló

Autóbérlés Zugló vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, amennyiben igényli, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és bérelhet menyasszonyi autót esküvőre is. Az alábbi kép megérintésével okostelefonról mindjárt hívhat is minket! autókölcsönzés telefonszám Zugló Zugló körzetében elérhető kölcsönautóink között szerepelnek pl. a következő típusok (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérautóink között a következő fényképre klikkelve tallózhat. autóbérlés hosszú távra Zugló

Miért kölcsönözzön kocsit Zuglóban a Rossorentnél?

Ha nálunk kölcsönzi a kocsiját, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

  1. Gyorsan, rögtön vihető kocsikat biztosítunk. Roppant lényegesnek tartjuk, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető járművünk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket telephelyünkön is átnézi, amennyiben bizonyos szempontból nem tetszik, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Megbízható autópark. Autóinkat rövid időközönként karban tartjuk és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön stresszmentesen használhassa őket.
  4. Kényelmes járművek. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes gépkocsikat is.
  5. Kívánsága szerint a kibérelt személyautót Zugló körzetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Megfizethető autókölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is kikölcsönözhetők.
  7. Nincsenek rejtett költségek. Járműveinket teletankolva adjuk át, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy lemosva adja vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Zugló

Hogyan vehetem át a bérelt autót Zugló övezetében?

Az autóbérlés menete a következőképpen alakul:

  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
  3. Egyedi megállapodástól függően megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, hasznosnak találhatja, és fussa át a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy bővebb információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A hiteles tájékoztatás céljából ki kell jelenteni, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben jól jöhet a bérelt gépkocsi:

  • Ha szerelőnél van járműve, és nem tud máshonnan szerezni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
  • Ha távoli célpontba kell eljutnia, viszont a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván busszal vagy vonattal menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell CASCO-t finanszíroznia.

autóbérlés Zugló azonnal

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. rendszeresen szervizelés), de ha mégis lerobbanna valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés minimális időtartama 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

tartós autóbérlet Zugló Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható. Milyen költséggel kell számolni, ha bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót bérelni? Igen, de a robogó bérlése szezonális, inkább májustól szepremberig keresik az ügyfeleink, ilyenkor kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető autó egy megbízónak is? Csak akkor, ha elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Bérautó kaució nélkül? Ez a lehetőség nem érhető el bárki számára, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest reptér? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Zugló? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen az autó kiválasztásakor? Az autóbérlés díján kívül figyeljen rá, hogy okvetlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. személygépkocsi bérlés Zugló Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval más országba is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, azonban gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, gyorsan kíván kocsit bérelni Zugló vonzáskörzetében, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr7114289543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása