Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Autó tartós bérlet árak Városliget

2018. október 08. - Encsev Valentin

Autó tartós bérlet árak Városliget

Autóbérlés Városliget övezetében megfizethető bérleti díjért, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, amennyiben igényli, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. A következő fénykép megnyomásával mobiltelefonról mindjárt tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonszám Városliget Városliget vonzáskörzetében igénybe vehető kölcsönautóink között fellelhetők pl. a következő típusok (az aktuálisan bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között az alábbi fotóra klikkelve válogathat. olcsó autókölcsönzés Városliget

Miért béreljen kocsit Városliget területén a Rossorent cégnél?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

  1. Villámgyorsan, máris bérelhető járműveket biztosítunk. Kiemelt fontosságú, hogy mindig rendelkezzünk kölcsönözhető kocsink!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen ellenőrzi, abban az esetben, ha valami oknál fogva nem tetszik, visszavonulót fújhat.
  3. Megbízható autópark. A kocsikat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön zavartalanul utazhasson.
  4. Komfortos járművek. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha kívánja, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
  5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet Városliget övezetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Kedvező árú autóbérlés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Városliget

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Városliget területén?

Az autóbérlés menete a következőképpen alakul:

  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, arra bátorítjuk, hogy tekintse meg az alábbi szakaszt, mert valószínű, hogy választ kap azonnal, vagy részletes tájékoztatásért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A teljes körű informálás érdekében azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben hozhatja be az árát a kölcsönautó:

  • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
  • Ha vidékre utazik, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem kíván tömegközlekedéssel utazni.
  • Ha átmeneti időre nagyobb csomagtérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.

autóbérlés Városliget azonnal

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. rendszeresen szervizelés), ha viszont mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is bérelhető autó? Igen, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

tartós autóbérlet Városliget Van-e korhatár autóbérlésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Kell akkor fizetni, amikor valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható költséget kell a végszámlához írni. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése szezonális, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ekkor bérelhető is nálunk. Bérelhető autó másvalakinek is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés Városliget kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kölcsönzött kocsit a reptérre. Esküvői autóbérlés Városliget? Rendszeres igény, ha kéri, biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni az autó foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elegendő hely legyen a csomagok számára. személygépkocsi bérlés Városliget Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során ítélhető meg. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, viszont gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, gyorsan kíván kocsit bérelni Városliget körzetében, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr3314289619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása