Autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés XIV. kerület

Menyasszonyi autó Alsórákos

2018. október 08. - Encsev Valentin

Menyasszonyi autó Alsórákos

Autókölcsönzés Alsórákos vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő kép megnyomásával okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Alsórákos Alsórákos környékén elérhető kölcsönautóink között fellelhetők pl. az alábbi típusok (az éppen bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Mercedes, Mitsubishi, Mazda. Bérelhető autóink között a következő képre kattintva tallózhat. olcsó autókölcsönzés Alsórákos

Miért béreljen autót Alsórákos körzetében nálunk?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi előnyöket élvezheti:

  1. Gyorsan, rögtön vihető járműveket biztosítunk. Mindig törekszünk arra, hogy legyen szabad, kölcsönözhető autónk!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen megtekinti, és ha valami oknál fogva nem tetszik, visszavonulót fújhat.
  3. Megbízható autópark. Autóinkat folyamatosan ápoljuk és ellenőrizzük, hogy Ön stresszmentesen utazhasson.
  4. Jól felszerelt kocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
  5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet Alsórákos területén elvisszük otthonába is.
  6. Megfizethető autóbérlés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is elvihetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót teletankolva kapja, teletöltve is kérjük vissza. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
  8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Alsórákos

Hogyan vehetem át a bérelt autót Alsórákos övezetében?

Az autókölcsönzés menete nagyon egyszerű és gyors:

  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Egyedi megállapodástól függően letétet ad, és viheti az autót.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb tájékoztatásért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A teljes körű informálás végett azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben lehet jó megoldás a bérelt gépkocsi:

  • Ha szerelőnél van járműve, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
  • Ha vidékre kell eljutnia, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván tömegközlekedéssel menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert bármikor lecserélheti autóját.

tartós bérlet autó Alsórákos

Autókölcsönzés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét hosszát az igényei szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél

gépkocsi bérlés Alsórákos Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Kell akkor fizetni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése szezonális, többnyire tavasztól őszig van rá igény, és ebben az időszakban kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű egy megbízónak is? Csak akkor, ha elmúlt 21 éves, valamint ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Természetesen megoldható, hogy biztosítjuk Önnek a kiválasztott autót a reptérre. Esküvői autóbérlés Alsórákos? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a kocsi kinézésekor? Az autóbérlés díján kívül gondoskodjon arról, hogy okvetlenül elegendő hely legyen az utasok számára. automata autóbérlés Alsórákos Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során dől el. Gyermekülés igénybe vehető? Megoldható, azonban gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne járművet kölcsönözni Alsórákos területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoberlesxivkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5514289551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása