Autóbérlés XIV. kerület

BMW bérlés Rákosfalva

2018. október 08. - Encsev Valentin

BMW bérlés Rákosfalva

Autókölcsönzés Rákosfalva területén olcsón, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Rákosfalva Rákosfalva körzetében elérhető bérelhető autóink között fellelhetők pl. a következő modellek (az éppen kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között a következő képre klikkelve válogathat. olcsó bérautó Rákosfalva

Miért béreljen autót Rákosfalva környékén a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő praktikus dolgokban részesül:

 1. Gyorsan, máris bérelhető járműveket kínálunk. Mindig törekszünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető autónk!
 2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen szemügyre veszi, és ha valamiért nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Megbízható bérautók. A kocsikat rövid időközönként állagmegóvásban részesítjük és átnézzük, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
 4. Komfortos gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb kocsikat is.
 5. Ha igényli bérautóját Rákosfalva övezetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Kedvező árú autóbérlés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is elvihetők.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy lemosva adja vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

luxusautó bérlés Rákosfalva

Hogyan vehetem át a bérelt autót Rákosfalva övezetében?

Az autóbérlés menete az alábbiak szerint alakul:

 1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
 3. Egyedi elbírálás után letétet ad, és távozhat a kocsival.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, olvassa el az alábbi Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy kimerítő információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A korrekt tájékoztatás érdekében azt kell mondanunk, hogy attól függ. A következő esetekben érheti meg a bérautó:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal el kellene intéznie valamit.
 • Ha vidékre kell eljutnia, de a csomagok vagy a kényelem miatt nem akar busszal vagy vonattal utazni.
 • Ha egy rövid időre nagyobb csomagtérrel rendelkező kocsit szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell kötelezőt fizetnie.

autóbérlés Rákosfalva azonnal

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), ha viszont mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető jármű? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen iratok kellenek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

pick up bérlés RákosfalvaLétezik előírt korhatár autóbérlésnél? Van, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható. Kell akkor fizetni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, ellenkező esetben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót kölcsönözni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése szezonális, többnyire tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Bérelhető jármű másvalakinek is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés Rákosfalva kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően képzelhető el. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Természetesen megoldható, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Rákosfalva? Rendszeres igény, igényei alapján adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen az autó kinézésekor? Az autóbérlés díján kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elég hely legyen a csomagok számára. kocsik olcsón RákosfalvaValamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes megbeszélés során dől el. Gyermekülés rendelkezésre áll? Igen, viszont gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne autót kölcsönözni Rákosfalva övezetében, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Autó tartós bérlet árak Városliget

Autó tartós bérlet árak Városliget

Autóbérlés Városliget övezetében megfizethető bérleti díjért, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, amennyiben igényli, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. A következő fénykép megnyomásával mobiltelefonról mindjárt tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonszám Városliget Városliget vonzáskörzetében igénybe vehető kölcsönautóink között fellelhetők pl. a következő típusok (az aktuálisan bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között az alábbi fotóra klikkelve válogathat. olcsó autókölcsönzés Városliget

Miért béreljen kocsit Városliget területén a Rossorent cégnél?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

 1. Villámgyorsan, máris bérelhető járműveket biztosítunk. Kiemelt fontosságú, hogy mindig rendelkezzünk kölcsönözhető kocsink!
 2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen ellenőrzi, abban az esetben, ha valami oknál fogva nem tetszik, visszavonulót fújhat.
 3. Megbízható autópark. A kocsikat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön zavartalanul utazhasson.
 4. Komfortos járművek. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha kívánja, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
 5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet Városliget övezetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Kedvező árú autóbérlés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Városliget

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Városliget területén?

Az autóbérlés menete a következőképpen alakul:

 1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
 3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, arra bátorítjuk, hogy tekintse meg az alábbi szakaszt, mert valószínű, hogy választ kap azonnal, vagy részletes tájékoztatásért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A teljes körű informálás érdekében azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben hozhatja be az árát a kölcsönautó:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
 • Ha vidékre utazik, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem kíván tömegközlekedéssel utazni.
 • Ha átmeneti időre nagyobb csomagtérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.

autóbérlés Városliget azonnal

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. rendszeresen szervizelés), ha viszont mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is bérelhető autó? Igen, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

tartós autóbérlet VárosligetVan-e korhatár autóbérlésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Kell akkor fizetni, amikor valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható költséget kell a végszámlához írni. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése szezonális, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ekkor bérelhető is nálunk. Bérelhető autó másvalakinek is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés Városliget kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kölcsönzött kocsit a reptérre. Esküvői autóbérlés Városliget? Rendszeres igény, ha kéri, biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni az autó foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elegendő hely legyen a csomagok számára. személygépkocsi bérlés VárosligetAz összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során ítélhető meg. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, viszont gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, gyorsan kíván kocsit bérelni Városliget körzetében, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!

Tartós bérlet autó Törökőr

Tartós bérlet autó Törökőr

Bérautó Törökőr régiójában megfizethető bérleti díjért, gyors ügyintézés, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fotó megérintésével okostelefonról azonnal hívhat is minket! autóbérlés telefonon Törökőr Törökőr körzetében kérhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi modellek (az aktuálisan kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között a következő fényképre kattintva böngészhet. olcsó autókölcsönzés Törökőr

Miért béreljen autót Törökőr régiójában nálunk?

Ha tőlünk bérli járművét, az alábbi előnyöket élvezheti:

 1. Gyorsan, rögtön bérelhető autókat biztosítunk. Roppant lényegesnek tartjuk, hogy legyen szabad, elvihető autónk!
 2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy bérautóinkat személyesen átnézi, és ha bizonyos szempontból nem nyeri el a tetszését, visszavonulót fújhat.
 3. Biztonságos autópark. Autóinkat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön biztonságosan vezethessen.
 4. Kényelmes gépkocsik. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de kérésére biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
 5. Szükség esetén a kibérelt személyautót Törökőr régiójában akár házhoz is szállítjuk.
 6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is elvihetők.
 7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót teletankolva adjuk át, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva juttassa vissza.
 8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

olcsó robogó bérlés Törökőr

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Törökőr övezetében?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:

 1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
 3. Egyedi elbírálás után letétet ad, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő információkért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt tájékoztatás céljából be kell vallani, hogy attól függ. A következő esetekben hozhatja be az árát a bérelt gépkocsi:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nem tud máshonnan szerezni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
 • Ha messzire kell eljutnia, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
 • Ha egy rövid időre tágasabb utastérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
 • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

személyautó bérlés Törökőr

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. olajcsere), de ha mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés hosszát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség a bérléshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

pick up bérlés TörökőrVan-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Milyen költséggel kell számolni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán lévő díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Kölcsönözhető kocsi más számára is? Igen, amennyiben elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik számunkra. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Kaució nélküli autóbérlés? A kaució nélküli autóbérlés nem minden esetben jár, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Természetesen megoldható, hogy elvisszük Önnek a bérautót a reptérre. Esküvői autóbérlés Törökőr? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint adunk a kocsi mellé sofőrt is. Mire érdemes figyelni az autó kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy mindenképpen elég hely legyen a csomagok számára. automata autóbérlés TörökőrAz összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, azonban gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   A lényeg, ha megbízhatóan, gyorsan kíván járművet bérelni Törökőr környékén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

Vonóhorgos autóbérlés Kiszugló

Vonóhorgos autóbérlés Kiszugló

Autóbérlés Kiszugló területén kedvező áron, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is adunk az autó mellé, és bérelhet luxusautót esküvőre is. A következő kép megnyomásával mobiltelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Kiszugló Kiszugló környékén kérhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi típusok (az éppen kölcsönözhető járművek listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérelhető autóink között a következő fényképre klikkelve böngészhet. autóbérlés hosszú távra Kiszugló

Miért kölcsönözzön kocsit Kiszugló régiójában a Rossorentnél?

Ha nálunk bérel autót, a következő praktikus dolgokban részesül:

 1. Villámgyorsan, rögtön vihető járműveket szolgáltatunk. Kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan elérhető legyen bérelhető autónk!
 2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket élőben is megtekinti, és ha valamiért nem nyeri el a tetszését, meggondolhatja magát.
 3. Biztonságos autópark. Járműveinket folyamatosan szervizeljük és átnézzük, hogy Ön kellemesen használhassa őket.
 4. Extrákkal telepakolt autók. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de kérésére biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
 5. Ha szeretné bérautóját Kiszugló körzetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
 7. Nincsenek rejtett költségek. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
 8. Kívánsága szerint, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

bérelhető autó Kiszugló

Hogyan történik a bérautó átvétele Kiszugló régiójában?

Az autóbérlés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
 3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és távozhat a kocsival.

Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, akkor kérjük, tekintse meg a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy választ kap azonnal, vagy részletes tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A szavahihető tájékoztatás végett azt kell mondanunk, hogy attól függ. Az alábbi esetekben jól jöhet a bérautó:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal szüksége lenne autóra.
 • Ha vidékre kell eljutnia, de a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem szeretne busszal vagy vonattal menni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező kocsit szeretne bérelni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.

Hosszútávú autóbérlés Kiszugló

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha lerobban a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. téli-nyári gumi), amennyiben mégis cserben hagyná az autó a kölcsönzés ideje alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW KiszuglóVan-e korhatár autóbérlésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Milyen költséggel kell számolni, ha valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem kérünk takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjak vannak érvényben. Tudunk robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése eléggé idény jellegű, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ilyenkor bérelhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben betöltötte a 21. életévét, illetve ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Autóbérlés Kiszugló kaució nélkül? A kaució nélküli autóbérlés nem érhető el bárki számára, hanem egyedi elbírálás alapján képzelhető el. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Igen, vállaljuk, hogy biztosítjuk Önnek a kölcsönzött kocsit Ferihegy 2-re. Esküvői autóbérlés Kiszugló? Rendszeres igény, igényei alapján szolgáltatunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a jármű foglaláskor? A bérlés árán kívül gondoskodjon arról, hogy okvetlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. 7 személyes autó bérlés KiszuglóMinden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is utazhatok? Az ilyen igény személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, viszont gyermekülés igényét előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha veszélytelen módon, rövid időn belül kíván autót bérelni Kiszugló területén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Autó tartós bérlet árak Istvánmező

Autó tartós bérlet árak Istvánmező

Autókölcsönzés Istvánmező vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is adunk az autó mellé, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével mobiltelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Istvánmező

Istvánmező területén igénybe vehető kölcsönautóink között előfordulnak pl. az alábbi típusok (az éppen bérelhető autók listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérautóink között az alábbi fotóra kattintva válogathat. autóbérlés Istvánmező olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Istvánmező körzetében nálunk?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi nagyszerű szolgáltatásokat kapja:

 1. Villámgyorsan, egyből vihető kocsikat szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető kocsink!
 2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat személyesen megszemléli, amennyiben valamiért nem nyeri el a tetszését, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. A kocsikat rövid időközönként szervizeljük és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön kellemesen használhassa őket.
 4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes kocsikat is.
 5. Ha igényli a kölcsönzött járművet Istvánmező területén elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
 6. Nem drága bérautó kölcsönzés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
 7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, és így is kell visszahoznia. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Istvánmező

Hogyan vehetem át a bérelt autót Istvánmező régiójában?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

 1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
 3. Egyedi megállapodástól függően letétet ad, és viheti az autót.

Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, arra bátorítjuk, hogy fussa át a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő információkért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles tájékoztatás végett be kell vallani, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben jól jöhet a bérautó:

 • Ha szerelőnél van kocsija, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
 • Ha messzire utazik, azonban a fuvarozandó poggyász vagy a komfortérzet miatt nem szeretne tömegközlekedéssel utazni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező autót szeretne kölcsönözni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

Hosszútávú autóbérlés Istvánmező

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi van akkor, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. rendszeresen szervizelés), amennyiben mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető autó? Igen, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát az igényei szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

Mercedes bérlés IstvánmezőVan-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán tekinthető meg. Milyen költséggel kell számolni, ha nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található költséget kell a végszámlához írni. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, azonban a robogó kölcsönzése szezonális, többnyire tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, és ebben az időszakban elérhető is nálunk. Bérelhető kocsi egy megbízónak is? Igen, amennyiben elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Kaució nélküli autóbérlés? A kaució nélküli autóbérlés nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint lehetséges. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Lehetőséget biztosítunk, hogy átadjuk Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Istvánmező? Van ilyen szolgáltatásunk, igényei alapján adunk a kocsi mellé sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a jármű kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy biztosan elegendő hely legyen a csomagok számára. csereautó IstvánmezőAz összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival más országba is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dől el. Gyermekülés elérhető? Nincs akadálya, azonban gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   Ne feledje, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt kíván járművet bérelni Istvánmező területén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Menyasszonyi autó Alsórákos

Menyasszonyi autó Alsórákos

Autókölcsönzés Alsórákos vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő kép megnyomásával okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Alsórákos Alsórákos környékén elérhető kölcsönautóink között fellelhetők pl. az alábbi típusok (az éppen bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Mercedes, Mitsubishi, Mazda. Bérelhető autóink között a következő képre kattintva tallózhat. olcsó autókölcsönzés Alsórákos

Miért béreljen autót Alsórákos körzetében nálunk?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi előnyöket élvezheti:

 1. Gyorsan, rögtön vihető járműveket biztosítunk. Mindig törekszünk arra, hogy legyen szabad, kölcsönözhető autónk!
 2. Nem árulunk zsákbamacskát. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen megtekinti, és ha valami oknál fogva nem tetszik, visszavonulót fújhat.
 3. Megbízható autópark. Autóinkat folyamatosan ápoljuk és ellenőrizzük, hogy Ön stresszmentesen utazhasson.
 4. Jól felszerelt kocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
 5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet Alsórákos területén elvisszük otthonába is.
 6. Megfizethető autóbérlés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is elvihetők.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót teletankolva kapja, teletöltve is kérjük vissza. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
 8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Alsórákos

Hogyan vehetem át a bérelt autót Alsórákos övezetében?

Az autókölcsönzés menete nagyon egyszerű és gyors:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Egyedi megállapodástól függően letétet ad, és viheti az autót.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb tájékoztatásért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A teljes körű informálás végett azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben lehet jó megoldás a bérelt gépkocsi:

 • Ha szerelőnél van járműve, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
 • Ha vidékre kell eljutnia, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván tömegközlekedéssel menni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
 • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert bármikor lecserélheti autóját.

tartós bérlet autó Alsórákos

Autókölcsönzés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét hosszát az igényei szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

gépkocsi bérlés AlsórákosVan-e korhatár autóbérlésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Kell akkor fizetni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése szezonális, többnyire tavasztól őszig van rá igény, és ebben az időszakban kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű egy megbízónak is? Csak akkor, ha elmúlt 21 éves, valamint ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Természetesen megoldható, hogy biztosítjuk Önnek a kiválasztott autót a reptérre. Esküvői autóbérlés Alsórákos? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a kocsi kinézésekor? Az autóbérlés díján kívül gondoskodjon arról, hogy okvetlenül elegendő hely legyen az utasok számára. automata autóbérlés AlsórákosAz összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során dől el. Gyermekülés igénybe vehető? Megoldható, azonban gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne járművet kölcsönözni Alsórákos területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

Tartós autóbérlés Zugló

Tartós bérlet autó Zugló

Autóbérlés Zugló vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, amennyiben igényli, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és bérelhet menyasszonyi autót esküvőre is. Az alábbi kép megérintésével okostelefonról mindjárt hívhat is minket! autókölcsönzés telefonszám Zugló Zugló körzetében elérhető kölcsönautóink között szerepelnek pl. a következő típusok (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérautóink között a következő fényképre klikkelve tallózhat. autóbérlés hosszú távra Zugló

Miért kölcsönözzön kocsit Zuglóban a Rossorentnél?

Ha nálunk kölcsönzi a kocsiját, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

 1. Gyorsan, rögtön vihető kocsikat biztosítunk. Roppant lényegesnek tartjuk, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető járművünk!
 2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy a kölcsönvehető járműveket telephelyünkön is átnézi, amennyiben bizonyos szempontból nem tetszik, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Megbízható autópark. Autóinkat rövid időközönként karban tartjuk és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön stresszmentesen használhassa őket.
 4. Kényelmes járművek. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes gépkocsikat is.
 5. Kívánsága szerint a kibérelt személyautót Zugló körzetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Megfizethető autókölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is kikölcsönözhetők.
 7. Nincsenek rejtett költségek. Járműveinket teletankolva adjuk át, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy lemosva adja vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
 9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.

nagy csomagterű autó kölcsönzése Zugló

Hogyan vehetem át a bérelt autót Zugló övezetében?

Az autóbérlés menete a következőképpen alakul:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
 3. Egyedi megállapodástól függően megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, hasznosnak találhatja, és fussa át a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy bővebb információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A hiteles tájékoztatás céljából ki kell jelenteni, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben jól jöhet a bérelt gépkocsi:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nem tud máshonnan szerezni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
 • Ha távoli célpontba kell eljutnia, viszont a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván busszal vagy vonattal menni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
 • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell CASCO-t finanszíroznia.

autóbérlés Zugló azonnal

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a kölcsönzött kocsi? Bérautóinkat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. rendszeresen szervizelés), de ha mégis lerobbanna valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés minimális időtartama 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

tartós autóbérlet ZuglóLétezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer limit? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható. Milyen költséggel kell számolni, ha bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót bérelni? Igen, de a robogó bérlése szezonális, inkább májustól szepremberig keresik az ügyfeleink, ilyenkor kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető autó egy megbízónak is? Csak akkor, ha elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Bérautó kaució nélkül? Ez a lehetőség nem érhető el bárki számára, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest reptér? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Zugló? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen az autó kiválasztásakor? Az autóbérlés díján kívül figyeljen rá, hogy okvetlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. személygépkocsi bérlés ZuglóAz összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval más országba is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, azonban gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, gyorsan kíván kocsit bérelni Zugló vonzáskörzetében, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!

Olcsó autóbérlés XIV. kerület

Olcsó autóbérlés XIV. kerület

Bérautó XIV. kerület vonzáskörzetében olcsón, gyakorlatilag azonnal vihető autók, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és bérelhet luxusautót esküvőre is. A következő fénykép megérintésével mobiltelefonról azonnal hívhat is minket! autóbérlés telefonon XIV. kerület XIV. kerület övezetében igénybe vehető bérautóink között előfordulnak pl. a következő modellek (az aktuálisan bérelhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Kölcsönautóink között a következő képre kattintva böngészhet. autóbérlés hosszú távra XIV. kerület

Miért kölcsönözzön autót XIV. kerület környékén a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő előnyöket élvezheti:

 1. Villámgyorsan, rögtön kölcsönözhető járműveket kínálunk. Kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető kocsink!
 2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen megtekinti, és ha valamiért nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
 3. Megbízható bérautók. Járműveinket folyamatosan szervizeljük és átnézzük, hogy Ön nyugodtan használhassa őket.
 4. Komfortos gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de ha kívánja, biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
 5. Kívánsága szerint a kibérelt személyautót XIV. kerület vonzáskörzetében akár házhoz is szállítjuk.
 6. Megfizethető bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is bérelhetők.
 7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit teletankolva viheti el, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
 8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

autó tartós bérlet XIV. kerület

Hogyan történik a bérautó átvétele XIV. kerület vonzáskörzetében?

Az autóbérlés folyamata az alábbiak szerint alakul:

 1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
 2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
 3. Megbeszélésünk függvényében letétet ad, és máris Öné a jármű.

Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy részletes információkért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles felvilágosítás végett azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben érheti meg a kölcsönautó:

 • Ha szervizben van kocsija, és nincs kitől kölcsön kérni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
 • Ha távoli célpontba kell eljutnia, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
 • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
 • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.

Hosszútávú autóbérlés XIV. kerület

Autóbérlés gyakori kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. rendszeresen szervizelés), amennyiben mégis cserben hagyná az autó a kölcsönzés ideje alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető jármű? Így van, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen iratok kellenek a bérléshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

esküvői autóbérlés BMW XIV. kerületVan-e korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában olvasható. Kell akkor fizetni, amikor nincs idő kitakarítani az autót? Tiszta állapotban nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjszabás érvényes. Lehet-e robogót bérelni? Igen, viszont a robogó bérlése általában a jó időhöz kötődik, inkább a nyári hónapokban keresik az ügyfeleink, és ebben az időszakban elérhető is nálunk. Bérelhető kocsi egy megbízónak is? Csak akkor, ha betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Ez a lehetőség nem automatikusan vehető igánybe, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Esküvői autóbérlés XIV. kerület? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint adunk a kocsi mellé sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a jármű kiválasztásakor? A kölcsönzés költségein kívül figyeljen rá, hogy mindenképpen elég hely legyen az utasok számára. személygépkocsi bérlés XIV. kerületValamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés autóbérléskor? Igen, de gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne járművet bérelni XIV. kerület területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!